Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا، صفا صبوری دیلمی روز شنبه در مراسم رونمایی از سامانه پایش و مانیتورینگ بارش و رواناب شبکه مدیریت آب‌های سطحی تهران که با حضور  پیروز حناچی و تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد، افزود: با استفاده از سامانه پایش و مانیتورینگ بارش می‌توان به اهدافی همچون ارزیابی  و میزان موفقیت شبکه و طرح‌های مدیریت سیلاب، بهبود بهره برداری و نگهداری شبکه مدیریت آب‌های سطحی، تحلیل و بررسی‌های آماری بارش و رواناب در مطالعات آتی و کالیبره کردن مطالعات ریاضی و ایجاد زیربنای سامانه‌های هشدار سیلاب دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به طرح جمع آوری آب‌های سطحی شهر تهران، بیان کرد: پیشنهادات غیرسازه‌ای برای طرح مدیریت جمع آوری آب‌های سطحی وجود دارد که براساس برنامه پنج ساله سوم توسعه شهر تهران باید پایش کمی رواناب‌ها انجام شود. با استفاده از سامانه پایش و مانیتورینگ بارش می‌توان به اهدافی همچون ارزیابی  و میزان موفقیت شبکه و طرح‌های مدیریت سیلاب، بهبود بهره برداری و نگهداری شبکه مدیریت آب‌های سطحی، تحلیل و بررسی‌های آماری بارش و رواناب در مطالعات آتی و کالیبره کردن مطالعات ریاضی و ایجاد زیربنای سامانه‌های هشدار سیلاب دست یافت.  

پیش‌رو بودن حوزه خاکریزآب در برنامه پنج ساله توسعه سوم

معاون فنی و عمرانی شهردار تهران با بیان اینکه طبق پیشنهاد طرح جامع مدیریت آب‌های سطحی باید ۱۰ ایستگاه باران سنج و ۲۹ ایستگاه آب سنج در شهر تهران نصب شود، افزود: همچنین براساس اهداف کمی برنامه پنج ساله سوم (۱۳۹۸-۱۴۰۲) باید ۱۰ ایستگاه باران سنج و ۱۰ ایستگاه آب سنج نصب شود. درحال حاضر در فاز اجرایی نخست شبکه پایش، ۱۳ ایستگاه باران سنج و ۴ ایستگاه آب سنج نصب شده که حتی شهرداری در این‌باره نسبت به برنامه جلوتر است.
صبوری دیلمی با تأکید براینکه شهرداری تهران در موضوع جمع آوری آب‌های سطحی بسیار جلوتر از برنامه است، گفت: این پیش‌رو بودن به علت همکاری و حمایت‌های شورای اسلامی شهر تهران از افزایش اعتبار طرح جمع آوری آب‌های سطحی است. از سال ۱۳۹۶ تاکنون، اعتبارات حوزه خاکریزآب حدود ۴۰۰ درصد افزایش یافته است.

به گفته معاون فنی عمرانی شهرداری تهران؛ در شبکه اصلی جمع آوری آب‌های سطحی سالیانه باید ۸ کیلومتر مسیر ساخته شود درصورتی‌که امسال ۱۳ کیلومتر ساخته می‌شود.  

صبوری دیلمی در خصوص عوامل مهم در جانمایی ایستگاه‌های باران سنج، توضیح داد: این عوامل نظیر شبکه آب‌های سطحی، خطوط هم باران و هم دما، شرایط ارتفاعی و خطوط تراز؛ استانداردها و توصیه‌های سازمان جهانی و کشوری؛ توجه به ایستگاه‌های موجود سازمان هواشناسی، وزارت نیرو و سازمان مدیریت بحران شهر تهران؛ فراهم بودن امنیت و امکانات اجرایی از جمله برق در نظر گرفته شده است.  

معاون شهردار تهران درباره عملکرد سامانه توضیح داد: این سیستم به صورت اتوماتیک ارتفاع آب را در هر ساعتی نشان می‌دهد. همچنین با پیامک به هر کدام از این مراکز می‌توان به صورت نقطه‌ای از وضعیت ارتفاع کلی و موجود آب اطلاع یافت و دیگر نیاز به نظارت چشمی یک ناظر نیست.

تهران شرایط بهتری در مدیریت روان آبها داشته است

همچنین عضو شورا در این مراسم گفت: با وجود بارش‌های دوسال گذشته، تهران شرایط بهتری در مدیریت روان آبها داشته است.

شهربانو امانی افزود: بارش نعمت خداست و باید آن را مغتنم شماریم بویژه که کشور ما از لحاظ آب و هوایی بشدت دچار کمبود آب است و شاهد خشکی تالاب‌ها و دریاچه‌ها هستیم. اما از سال ۹۸ شاهد این هستیم که در فصل بارش، با وجود تلاش‌های شهرداری های سایر شهرهای کشور برخی شهرهای ما دچار سیلاب می‌شوند و شهروندانمان آسیب می‌بینند.

امانی ادامه داد: یکی از بحران‌های مهمی که در کشور طی دوسال گذشته با آن مواجه است سیلاب های پی در پی در بخش های جنوبی و جنوب غربی کشور از جمله  استان خوزستان است که با هر بارش بخش‌هایی از آن به زیر آب می‌رود و این سیلاب‌ها مشکلات متعددی را ایجاد می‌کنند. همه این معضلات نشان می‌دهند که شهرسازی ما دچار مشکل است و متخصصین ما صفر تا صد پروژه‌ها را بررسی نکرده‌اند و لذا این معضل دستاورد سازه‌های خودمان است.

امانی با اشاره به اینکه با وجود بارش‌های این چندساله، در تهران با وضع خوبی مواجه بودیم و ضمن سپاسگزاری از مدیریت شهری و معاونت فنی و عمران شهرداری گفت: دستورالعمل خیابان کامل با زحمات معاونت فنی و عمرانی ابلاغ شده است. لذا اگر امروز خیابان کامل را در دستور کار خود قرار دهیم و همان اهتمامی که در رفع مشکلات بارش به خرج دادیم را در اینجا نیز به کار ببندیم کوچکترین مشکلی در ارتباط با گرفتگی معابر نخوهیم داشت و امیدوارم شهروندان هم زباله‌های خود را به درون کانال‌ها و جوی‌های آب نریزند  که در این راستا خواهان فعالیت وسیع صدا و سیما هستم.

امانی در پایان با ذکر زبانزد «دیگران کاشتند و ما خوردیم، ما بکاریم و دیگران بخورند» ابراز امیدواری کرد خشت اول برنامه‌های بعدی هم درست گذاشته شود و خدمات ارزنده‌تری به شهروندان ارائه شود.

برچسب‌ها شورای شهر شهرداری تهران بارش باران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای شهر شهرداری تهران بارش باران شورای شهر شهرداری تهران بارش باران اخبار کنکور جمع آوری آب های سطحی مدیریت آب های سطحی شهر تهران باران سنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۲۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۳۷ میلیمتر بارندگی در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، مدیر کل هواشناسی لرستان گفت: با فعالیت سامانه بارشی در روز‌های اخیر بیشترین میزان بارش با ۹۱.۲ میلیمتر در رومشکان و کمترین بارش با میزان ۹ میلیمتر در سیلاخور ثبت شده است.

بهروز مرادپور افزود: میزان بارندگی در خرم آباد ۴۲.۴، بروجرد ۱۱.۱، کوهدشت ۵۵.۱، الیگودرز ۱۶.۵، پلدختر ۵۱.۸، دورود ۱۱، الشتر ۳۶.۴ و نورآباد ۳۸.۵ میلیمتر ثبت شده است.

همچنین بنابر این گزارش میزان بارندگی در ازنا ۱۱.۲، ایمان آباد ۳۱.۵، سپیددشت ۴۴، ریمله ۵۸ و شول آباد ۳۸.۵ میلیمتر ثبت شد.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی با تأکید بر تداوم بارش‌ها در بیشتر استان‌ها، سامانه جدید بارشی روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت وارد کشور می‌شود.

دیگر خبرها

  • بارش ۴۸ میلی متری باران برای کرمانشاه
  • امدادرسانی به ۲۴۰ شهروند گرفتار در سیل/مردم به هشدارها توجه کنند
  • تدوام سامانه بارشی در آذربایجان غربی/سیلاب و طغیان رودخانه‌ها دور از انتظار نیست
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد
  • بارش ۳۰ میلی‌متر باران طی ۳۰ دقیقه در اهواز
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد/ احتمال افزایش خروجی سد دز
  • احتمال افزایش خروجی سد دز
  • دزفول را هم آب برد + عکس
  • ثبت ۳۷ میلیمتر بارندگی در لرستان
  • ثبت بارندگی در ۱۱ نقطه خوزستان