Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد شهریاری مدیر دفتر بهره برداری و نگهداری تاسیسات آبی و برق آبی شرکت آب منطقه‌ای تهران  در گفت‌وگو با  خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: در حال حاضر حجم ذخیره سد‌های تامین کننده‌ آب شرب تهران ۸۰۴ میلیون متر مکعب است که این حجم در مقایسه با روز مشابه سال گذشته ۹۷۳ میلیون متر مکعب بود، تقریبا ۱۶۹ میلیون متر مکعب کاهش ذخیره آب سد‌های تهران را شاهد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او ادامه داد: از ابتدای سال آبی تا امروز بالغ بر ۲۷۴ میلی متر بارندگی به ثبت رسیده که این میزان بارندگی در سال آبی گذشته ۴۳۵ میلی متر بوده است.

مدیر دفتر بهره برداری و نگهداری تاسیسات آبی و برق آبی شرکت آب منطقه‌ای تهران اضافه کرد: همچنان بالغ بر بارش‌هایی که اخیرا اتفاق افتاده است ما همچنان شاهد کاهش ۳۷ درصدی میزان بارندگی در حوزه عملکرد استان تهران و حوزه عملکرد سد‌های ۵ گانه تهران هستیم. تمامی این‌ موضوعات باعث شده که با توجه به کاهش چشمگیر بیش از اندازه بودجه برفی سد‌ها ما روند کاهشی خیلی محسوس و چشمگیری را در حوزه سدهایمان شاهد باشیم.

شهریاری تصریح کرد: میزان ورودی از اول اردیبهشت ماه تا به امروز تقریبا ۱۵۸ میلیون متر مکعب است که این حجم در ۱۷ روزه سال گذشته ۳۷۰ میلیون متر مکعب بود که کاهش ۵۷ درصدی را در حوزه ورودی سد‌های ۵ گانه تهران شاهد هستیم.

او افزود: در حوزه سد امیر کبیر ۵۱ درصد، سد لتیان کاهش ۵۹ درصد، سد لار کاهش ۴۲ درصد، سد طالقان کاهش ۵۸ درصد و حوزه سد ماملو ۸۳ درصد کاهش ورودی را از اول اردیبهشت امسال شاهد بودیم.

مدیر دفتر بهره برداری و نگهداری تاسیسات آبی و برق آبی شرکت آب منطقه‌ای تهران اضافه کرد: با توجه به بارش‌هایی که اخیرا اتفاق افتاد و نگرانی که از روند کاهشی و ورودی به مخازن سدهایمان داشتیم و طبق برنامه ریزی که انجام شده است، ما مخزن را آبگیری کردیم.

شهریاری بیان کرد: نگرانی ما از ادامه روند کاهشی ورودی سد‌ها است، در حال حاضر ورودی سد‌های استان تهران به ترتیب سد امیر کبیر ۱۷۹ میلیون متر مکعب است که در آستانه پر شدن است، سد لتیان ۱۵۸ میلیون مترمکعب، سد لار ۱۲۵ میلیون متر مکعب، سد طالقان ۳۲۱ میلیون متر مکعب و سد ماملو ۱۲۲ میلیون متر مکعب است.

او بیان کرد: مخزن سد امیرکبیر را نسبت به سال گذشته بیشتر آبگیری کرده‌ایم، ولی ما همچنان شاهد کاهش ۱۶۹ میلیون متر مکعبی سدهایمان هستیم.

مدیر دفتر بهره برداری و نگهداری تاسیسات آبی و برق آبی شرکت آب منطقه‌ای تهران در پایان گفت: بحث تولید برق آبی از نیروگاه‌هایی که شرکت آب منطقه‌ای تهران دارد یکی از پارامتر‌های اصلی آن مصارف پایین دست است، طبیعتا اگر شرایط ما نرمال نباشد ما خروجی‌مان از سد‌ها را کاهش خواهیم داد و همین کاهش خروجی سد‌هایی که نیروگاه دارند، سبب کاهش تولید برق می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نیرو سد مخزنی میلیون متر مکعب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۴۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشکسالی در ۲۲ استان کشور؛ کاهش ۸.۹ درصدی بارش‌ها!

از ابتدای سال آبی جاری تا ۱۳ اردیبهشت ماه بارندگی‌ها در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

به گزارش مهر، بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بیشترین کاهش بارش با منفی ۴۳ درصد مربوط به استان قزوین است.

پس از قزوین، استان‌های سمنان و تهران به ترتیب به رشد منفی ۴۱.۳ و ۳۹.۸ درصد در رده‌های دوم و سوم کمترین بارش‌ها در بازه اشاره شده قرار دارند. میزان کاهش بارش در تهران ۹۳.۵ میلیمتر بوده؛ این در حالی است که با وجود بارش‌های قابل توجه طی روز‌های اخیر در کشور، اما همچنان بارش‌ها در ۲۲ استان منفی است. بارش‌ها در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت افزایش یافته است.

بیشترین بارش‌ها برای استان سیستان و بلوچستان با رشد ۵۴.۲ درصدی، یزد ۴۱.۵ درصد و خراسان جنوبی با ۱۹.۷ درصد ثبت شده است.

در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بارندگی در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

دیگر خبرها

  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • خشکسالی در ۲۲ استان کشور؛ کاهش ۸.۹ درصدی بارش‌ها!
  • بارش ۴۸ میلی متری باران برای کرمانشاه
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • کاهش حجم آب سد طالقان علت کاهش حق آبه قزوین
  • دزفول را هم آب برد + عکس
  • ثبت ۱۰۸ میلی‌متری باران در رومشکان
  • ثبت بارندگی در ۱۱ نقطه خوزستان
  • دیروز و امروز در کرمان چقدر باران بارید؟
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان